Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een veilig huis is

Met het groeiend aantal diefstallen en vandalisme groeit de behoefte aan een veilige thuishaven. Dat is uw huis! Met een gerust hart de deur dichttrekken en de zekerheid dat huis en spullen goed beveiligd zijn.

Alarminstallaties op maat

Noort Elektrotechniek ontwerpt beveiligingsplannen en levert alarminstallaties op maat. We maken gebruik van bewegingsmelders, deurcontacten en ook trilcontacten of glasbreukmelders. Noort Elektrotechniek is een Erkend BORG beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat u zeker bent dat wij u een inbraakbeveiligingsinstallatie aanbieden, die aan hoge normen voldoet.

…en acceptatie door verzekering

Wij zorgen dat de installatie door uw verzekering geaccepteerd wordt. Dat kan u een premiebesparing of lager eigen risico opleveren. Iedere woning of bedrijfspand is uniek. Een op maat gemaakt beveiligingsplan dat wij aanbieden, voldoet aan het Handboek Beveiligingstechniek. Alle gebruikte componenten zijn goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP).

Beveiligingssystemen van Suprema
Camerasystemen Noort Sassenheim

Camera’s in het zicht of verborgen

Daarnaast zijn camera’s en toegangscontrole ook een echte must als het aankomt op veiligheid. Of de camera’s nu juist goed in het zicht moeten komen of juist bijna onzichtbaar in een kozijn: voor elke situatie hebben we een passende camera waar we ook graag advies bij geven.

Met toegangscontrole

Toegangscontrole is ook een belangrijke factor als het om een veilig gevoel gaat. U bepaalt daarmee heel eenvoudig wie tot welke ruimte toegang krijgt en op welke tijden (denk aan bijvoorbeeld een tuinman, schoonmaakster etc). Naast de vingerscan wat als toegangscontrole wordt gebruikt is onlangs onze toegangscontrole uitgebreid met gezichtsherkenning, nog gebruiksvriendelijker wanneer je naar binnen wilt en je handen zijn vol met tassen of boodschappen

Andere diensten van Noort Elektrotechniek:

Domotica en comfort

Intercom en data

Geluidsinstallaties

Licht en kracht

Keuringen