Optimale bescherming

Uw huis is uw thuis. Iedere woning, woon- werkpand of bedrijfspand is uniek. Wij begrijpen als geen ander uw behoefte aan een veilige thuishaven, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dierbare en kostbare bezittingen. U kunt met een gerust hart gaan slapen of de deur achter u dichttrekken; wij regelen de beveiliging op maat om het risico op inbraak, diefstal of vandalisme te minimaliseren.

Geavanceerde alarminstallaties

Noort Elektro ontwerpt nauwkeurig afgestemde beveiligingsplannen die passen bij uw leefstijl. Ieder plan voldoet aan het Beveiligingstechniek. De geavanceerde alarminstallaties zijn maatwerk en maken gebruik van bewegingsmelders, deur- en trilcontacten of glasbreukmelders. Alle componenten zijn goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie. We zijn een Erkend BORG beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat uw inbraakbeveiligingsinstallatie aan hoge normen voldoet én aansluit op de acceptatierichtlijnen van verzekeraars. In sommige situaties levert de beveiliging zelfs een premiebesparing op, of een verlaagd eigen risico.

 

 

Beveiligingssystemen van Suprema
Camerasystemen Noort Sassenheim

Camera’s en toegangscontroles

Aanvullende maatregelen zoals het plaatsen van camera’s en toegangscontrole zijn vrijwel onmisbaar als het gaat om uw bescherming. Camera’s in het zicht of juist subtiel verwerkt in een kozijn: we adviseren u graag over de best passende oplossing voor uw situatie. Met toegangscontrole bepaalt u wie er toegang heeft tot welke ruimte en op welke tijden, bijvoorbeeld voor de tuinman of schoonmaakservice. Naast de vingerscan bestaat ook de mogelijkheid van entree met gezichtsherkenning; het is maar net wat uw wensen zijn.

Benieuwd naar de opties voor uw woning?

Neem contact op

Wat we nog meer voor u kunnen doen:

Gebruiksgemak & domotica

Intelligente intercom & data

Geluidsinstallatie & audiobeleving

Licht- & krachtstroom op maat

Keuringen, onderhoud & zekerheid