Veilig en goed functionerend

Elektrische installaties in woningen en bedrijfspanden moeten voldoen aan de norm NEN 1010. De norm geldt zowel voor nieuwe installaties als bij forse uitbreiding van een bestaande installatie. De NEN 1010 is bedoeld om een goede en veilige werking van de installatie te garanderen. We voeren deze keuringen eenmalig uit, of op basis van jaarlijks onderhoud. Regelmatige controle garandeert dat de installatie nog steeds in goede staat verkeert. Een keuring van uw installatie kan ook een vereiste zijn van de Arbeidsinspectie en/of verzekeraars.

Veilige elektrotechnische installatie

Een installatie mag pas worden overgedragen aan de opdrachtgever als is vastgesteld en gerapporteerd dat aan de NEN1010 (Nederlandse norm laagspanningsinstallaties) en/of NEN3140 (Nederlandse norm bedrijfsvoering van elektrische installaties – Laagspanning) is voldaan. Vanzelfsprekend bent u bij Noort Elektro verzekerd van een zo groot mogelijke veiligheid en bedrijfszekerheid van uw elektrotechnische installatie.

Noort verricht keuringen van elektrotechnische installaties

Onderhoud en inspectie

Ontstaat er brand in uw bedrijfspand, of valt het licht uit, dan is het essentieel dat de noodverlichting goed functioneert. Planmatig onderhoud en inspectie zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar ook een verantwoordelijkheid van ieder bedrijf. Op verzoek verzorgen wij het jaarlijkse onderhoud aan de noodverlichting. Naar wens kunnen we ook voor andere installaties zoals alarm, toegangscontrole, cameratoezicht en de verdeelinrichting de gewenste controles uitvoeren. Ook het gemak van een onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden.

Modernste apparatuur

Voor de keuringen gebruiken we vanzelfsprekend de modernste apparatuur. De apparaten voldoen aan alle vereisten en worden jaarlijks gekalibreerd. Dit garandeert nauwkeurige en betrouwbare metingen en een vlotte afhandeling van onze werkzaamheden.

Benieuwd naar keuringen en onderhoud?  

Neem contact op

Wat we nog meer voor u kunnen doen:

Gebruiksgemak & domotica

Intelligente intercom & data

Geluidsinstallatie & audiobeleving

Licht- & krachtstroom op maat

Woonsfeer & lichtplan

Betrouwbare beveiliging