Maak kennis met Noort Elektrotechniek

Noort Elektrotechniek BV heeft inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring in de elektrotechniek. Het bedrijf bestaat sinds 16 augustus 1971 en is opgericht door de heer Han Noort. Destijds startte het bedrijf met zeven monteurs in Sassenheim. Vandaag de dag is Noort Elektrotechniek BV nog steeds gevestigd in Sassenheim (centraal in de Randstad), waarbij de dagelijkse leiding in handen is van zoon Eric Noort, Michael Weterings en Osman Durmus. Momenteel zijn er twaalf vakkundige monteurs in dienst.

De kracht van ons bedrijf is de kleinschaligheid, het brede programma en de geleverde kwaliteit. Omdat de afwerking van hoog niveau is zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI), de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel in Nederland.

Erik Noort

Eric Noort

Algemeen Directeur

''Al ruim 30 jaar heb ik de algemene leiding van Noort Elektrotechniek, een prachtig bedrijf. Ik probeer hier het beste uit onze mensen te halen en hou me daarnaast bezig met de administratie en vele andere, niet technische zaken. Die spelen ook een belangrijke rol in een elektrotechnisch installatiebedrijf. Ik ben trots dat we nu met technische ontwikkelingen vooroplopen. Ik realiseer me tegelijk dat we creatief en innovatief moeten blijven. Het is immers de kunst om de voorsprong in techniek vast te houden.''
Michael Weterings

Michael Weterings

Commercieel Directeur

''Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het eindresultaat. Kortom één aanspreekpunt, dat is voor u wel zo prettig. Overleggen en wensen in kaart brengen. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Voor mij is dat het startpunt. Ik zorg samen met onze technici voor een vertaalslag naar een tekening en een offerte. Het geeft voldoening als u als klant naar volle tevredenheid ziet dat een project van tekening tot woning vorm krijgt. Hoe verlichting na maanden van voorbereiding echt tot zijn recht komt zodra de meubels zijn opgesteld. Super!''
Osman Durmus

Osman Durmus

Technisch Directeur

''We hebben te maken met complexe projecten. Die vragen keer op keer om slimme technische oplossingen. Geen project is daarom hetzelfde. Ik vind het een uitdaging om in de nieuwste technieken te duiken. Het is dan ook oprecht genieten als een bedachte oplossing perfect uitpakt. Geen dag is hetzelfde en dat is al sinds 2000, want toen ben ik in dienst getreden bij Noort Elektrotechniek.''
Maurice Boom

Maurice Boom

Werkvoorbereider

''Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Noort Elektrotechniek. Uitdagende aspecten van dit bedrijf zijn de dynamiek, de veelzijdigheid en de flexibiliteit. Communicatie staat bij mij centraal, met collega's en klanten. Ik zorg er dan ook voor dat projecten zo vlot mogelijk verlopen. Dat lukt en dat kan dankzij de mensen om mij heen. Het is geweldig om met zo'n enthousiast en inspirerend team te mogen werken.''
Senna

Senna

Mascotte

''Ik ben Senna, ik zorg ervoor dat iedereen zich thuis voelt zodra hij of zij binnenkomt. Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus kom gerust een keer binnenlopen om mij te aaien en te praten met mijn baasje over wat hij en zijn collega's voor jou kunnen betekenen.''

De kracht van ons bedrijf is de kleinschaligheid, het brede programma en de geleverde kwaliteit.