Fundament onder wooncomfort

Licht- en krachtstroominstallaties zijn het kloppend hart van uw woning. Wellness thuis is zeer aantrekkelijk maar heeft u voldoende capaciteit in huis voor die whirlpool, sauna of zwembad? Is de installatie wel krachtig genoeg? We screenen uw woonsituatie en wensen en denken mee in mogelijkheden. Of het nu gaat om krachtinstallaties (400V) of lichtinstallaties (230V), voor woningen of een woon-/werkpand; u kunt rekenen op betrouwbaar advies.

Oplossingsgericht denken

Noort Elektrotechniek bekijkt de situatie ter plaatse en denkt mee in oplossingen. U kunt rekenen op betrouwbaar advies. Of het nu om krachtinstallaties (400V) of lichtinstallaties (230V) gaat, bij particulieren, bedrijven of de industriële sector is, bij ons bent u in goede handen.

Advies, begeleiding en aanleg

Onze professionals adviseren u graag. We bieden persoonlijke begeleiding en verzorgen een vakkundige en veilige aanleg van de elektrotechnische installatie. Dat geldt zowel bij nieuwbouw, verbouw als renovatie. Ook verzorgen we de uitbreiding of vervanging van verdeelkasten. Onze goed geschoolde monteurs en installateurs hebben specialistische kennis van de geldende voorschriften en wetgeving.

Benieuwd naar de installatiemogelijkheden voor uw woning?

Neem contact op
Specialist in verlichting
Noort installeert veilige elektra voor kinderen
Verlichting voor badkamer en sanitair

Wat we nog meer voor u kunnen doen:

Gebruiksgemak & domotica

Intelligente intercom & data

Geluidsinstallatie & audiobeleving

Betrouwbare beveiliging

Woonsfeer & lichtplan

Keuringen, onderhoud & zekerheid