Sit back and relax

De huiskamer als concertzaal. Muziek beleven alsof u bij de muzikant in de studio zit. Kan dat? Ja, ook daarin is Noort Elektrotechniek gespecialiseerd. Ons motto ‘sit back and relax!’

Luisterkwaliteit in elke ruimte

Veel factoren spelen een rol: de luidsprekers, de aansturing, de bekabeling, de bron en natuurlijk de ruimte. Wij maken een gedegen analyse en stemmen alle componenten op elkaar af. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de gewenste geluidskwaliteit.

Multi-room audio

Met de zogeheten multi-room audio kan er in elke kamer van een huis naar muziek worden geluisterd. Draden en speakers zijn onzichtbaar weggewerkt in muren en plafonds. Alleen kleine bedieningspaneeltjes in de wand zijn zichtbaar. Daarmee kunt u diverse muziekbronnen selecteren: een cd-speler, televisie, een radiozender, de iPod of zelfs internetradio.

Integra audiosysteem van Noort Elektrotechniek
Dealer van o.a. Bowers and Wilkins, Rotel, Sonos en Spark

Dealer van o.a. Bowers and Wilkins, Rotel, Sonos en Spark

Noort is leverancier van Bowers and Wilkings
Noort is leverancier van Rotel
Noort is leverancier van Sonos
Noort is leverancier van Spark

“Voor sommige mensen vormt alleen al het zien van een luidspreker, hoe fraai van vorm ook, een grote bron van ergernis. Speciaal voor hen hebben wij de custom-installatie luidsprekers ontwikkeld; luidsprekers die zorgvuldig kunnen worden verborgen in de wand of het plafond en indien nodig vrijwel onzichtbaar kunnen worden weggewerkt.”

– Bowers & Wilkins

Andere diensten van Noort Elektrotechniek:

Domotica en comfort

Beveiliging

Intercom en data

Licht en kracht

Keuringen